ФЕНИКС (АП) — Някои гласуваха за Доналд Тръмп, други за

...
ФЕНИКС (АП) — Някои гласуваха за Доналд Тръмп, други за
Коментари Харесай

На бойното поле в Аризона Робърт Ф. Кенеди-младши привлича гласоподавателите на Байдън и Тръмп, обединени от недоверие

ФЕНИКС (АП) — Някои гласоподаваха за Доналд Тръмп, други за Джо Байдън. Малцина в никакъв случай не са желали да имат нещо общо с политиката, преди да чуят Робърт Ф. Кенеди младши в подкаст или видеоклип в YouTube.

Наредени пред сватбена зала във Финикс, сгушена сред автомагистрала, железопътна линия и център за отдаване чартърен на U-Haul, стотиците хора, които пристигнаха в сряда, с цел да чуят речта на Кенеди, споделяха малко общо идеологически. Това, което ги обединяваше, беше надълбоко вкорененото съмнение - към медиите, към корпорациите и изключително към държавното управление - и вярата, че Кенеди е единственият човек в политиката, който желае да им каже истината.

„ Харесва ми, че той приказва с нас като с възрастни “, сподели Гилбърт Лимон, 48-годишен фармацевт от Финикс. „ Той ви споделя по-голямата част от това, което би трябвало да знаете. Докато имам възприятието, че (други политици) просто ви дават части, с цел да се опитате да се вместите в техния дневен ред. Имам задоволително от това. “

Гласоподавателите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР