ФЕНИКС (АП) — Блейз Александър беше в списъка на Аризона

...
ФЕНИКС (АП) — Блейз Александър беше в списъка на Аризона
Коментари Харесай

Александър влиза в отбора за деня на откриването. Монтгомъри не е в списъка, така че D-Backs не могат да направят квалифицирана оферта

ФЕНИКС (АП) — Блейз Александър беше в листата на Аризона Даймъндбекс в деня на откриването. Левичарят Джордан Монтгомъри не беше.

Александър трябваше да направи своя дебют в огромната лига като избран нападател за защитаващия първенеца на Националната лига Даймъндбекс против Колорадо в четвъртък вечер.

24-годишният състезател беше взет в 11-ия кръг на аматьорския план за 2018 година и методично си проправя път нагоре в системата на второстепенните лиги. Той удари.400 с два хоумъра, четири двойки, две тройки и пет откраднати бази в звездна пролетна подготовка. Тъй като той не беше в организацията в деня на откриването, Diamondbacks не могат да му създадат квалифицираща оферта като свободен сътрудник и няма да имат право да получат спомагателен избор в аматьорския план за 2025 година, в случай че напусне Аризона в края на сезона и подписва с различен тим.

Александър си проправи път в огромните лиги с парещ удар и еластичност в отбрана — той може да играе трета база, шортстоп и втора база. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР