ФЕНИКС — За първи път от мегатрейда на миналия сезон

...
ФЕНИКС — За първи път от мегатрейда на миналия сезон
Коментари Харесай

Накланянето на Нетс със Сънс повече от събиране на Кевин Дюрант

ФЕНИКС — За първи път от мегатрейда на предишния сезон на 9 февруари Нетс ще видят своята някогашна суперзвезда Кевин Дюрант и някогашните Сънс Микал Бриджис и Кам Джонсън ще се върне във Финикс.

Тази сеизмична договорка – идваща след напускането на Кайри Ървинг от Бруклин – изпрати Дюрант в Слънцата, променяйки бъдещето на два франчайза и променяйки салдото на силите в НБА.

И защото Нетс играят в сряда във Финикс, това няма да е просто повторното им събиране с тогавашния им франчайз състезател – който изпусна мача против Голдън Стейт във вторник вечерта с травма в глезена – а завръщането на Бриджис и Джонсън в единствената НБА дом, който са познавали преди Бруклин.

„ О, разчувствуван съм “, сподели Джонсън пред The ​​Post. " Развълнуван съм. Това е благодарност, която печелиш за един град и за почитателите, когато играеш там известно време. И колкото и бясно да е, вие не знаете. Последният мач, който играх там, не знаех, че ще бъде последният ми мач с униформа на Сънс. Така че ще бъде за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР