Федерер: Милман се справи по-добре с тежките условияСветовният номер 2

...
Федерер: Милман се справи по-добре с тежките условияСветовният номер 2
Коментари Харесай

Федерер: Милман се справи по-добре с тежките условия

Федерер: Милман се оправи по-добре с тежките условия
Световният номер 2 Роджър Федерер призна, че не е съумял да се оправи с извънредно горещото и влажно време в Ню Йорк при шокиращата си загуба от Джон Милман на осминафиналите на Откритото състезание на Съединени американски щати.

Петкратният първенец загуби с 6-3, 5-7, 6-7(7), 6-7(3) във вечерната сесия на "Артър Аш Стейдиъм", като очевидно имаше проблем с бруталната мокрота на въздуха - 83 %, като приключи дуела със 77 непредизвикани неточности. "Беше извънредно горещо. Имах възприятието, че не мога да си поема въздух. Нямаше никаква циркулация на въздуха. По някаква причина просто не съумях да се оправя с изискванията довечера. Това е един от първите пъти, в които ми се случва сходно нещо", разяснява Федерер след провалянето.

"Джон съумя да се оправи по-добре с изискванията. Все отново той идва от едно от най-влажните места на света - Бризбейн. Знаех, че ме чака тежък мач. Когато имаш такова чувство, започваш да пропускаш някои благоприятни условия, а аз имах такива. Това беше разочароващо. В един миг просто бях удовлетворен, че мачът приключи", показа носителят на 20 трофеи от Големия шлем, който до този миг имаше 40 победи от 40 мача в Ню Йорк против тенисисти отвън топ 50 на международната класация. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР