Федералният съдия, председателстващ делото за класифицирани досиета на бившия президент

...
Федералният съдия, председателстващ делото за класифицирани досиета на бившия президент
Коментари Харесай

Федералният съдия отхвърли искането на Тръмп за отхвърляне на делото за класифицирани досиета въз основа на Закона за президентските досиета

Федералният арбитър, председателстващ делото за класифицирани досиета на някогашния президент Тръмп, отхвърли настояването му за отменяне на обвиняванията въз основа на президентските досиета действайте.

Съединени американски щати Съдия от окръжния съд Ейлийн Кенън предишния месец също отхвърли настояването на Тръмп да отхвърли обвиняванията за опазване на секретни документи на съображение „ противоконституционна неизясненост “.

Тръмп беше упрекнат в следствието на Смит за задържането на секретни материали. Тръмп се пледира за почтен по всичките 37 обвинявания в закононарушения от следствието на Смит, в това число съзнателно опазване на информация за националната защита, скрит план за възпрепятстване на правораздаването и погрешни изказвания.

Тръмп също беше упрекнат в спомагателни три точки като част от заменя обвинителния акт отвън следствието — в допълнение обвиняване за съзнателно задържане на информация за националната защита и две спомагателни обвинявания за възпрепятстване....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР