Федералните следователи в САЩ започнаха разследване за това как част

...
Федералните следователи в САЩ започнаха разследване за това как част
Коментари Харесай

Федерални следователи започват разследване на взривяването на Boeing по време на полет

Федералните следователи в Съединени американски щати започнаха следствие за това по какъв начин част от нов Boeing 737 Max се е взривила по време на полет, до момента в който самолетните компании в Турция и Панама стопират полетите си за инспекция.

Оттеглянията идват, откакто регулаторът на американските самолетни компании, Федералната авиационна администрация, в събота подреди краткотрайно прекъсване на полета на някои 737 Max 9, експлоатирани от американски самолетни компании или на територията на Съединени американски щати.

Всички 171 пасажери и шестима членове на екипажа на самолета Boeing на Alaska Airlines се приземиха безвредно в Портланд, Орегон след случая в петък вечерта, само че резултатът можеше да бъде доста по-лош, съгласно проверяващите.

„ Много сме щастливи, че това не приключи с нещо по-трагично “, сподели Дженифър Хоменди, началник на Националния съвет за сигурност на превоза, на конференция в Портланд късно в събота.

Въпреки че имаше известия единствено за леки пострадвания, „ допускам, че това беше много ужасяващо събитие “, сподели Х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР