Федералната избирателна комисия на САЩ все още не е получила

...
Федералната избирателна комисия на САЩ все още не е получила
Коментари Харесай

Няма доказателства за фалшификация в САЩ

Федералната изборна комисия на Съединени американски щати към момента не е получила доказателства за подправяне на гласове в страната. Това съобщи пред Си Ен Ен Елън Уайнтрауб, член на този орган.Според нея " имало доста малко недоволства по отношение на организацията на изборите ". Имаше " доста малко обосновани тъжби ", изясни тя.

" Няма доказателства за подправяне на изборите. Няма данни за невалидни бюлетини ", изясни Уайнтрауб. Както тя означи, „ към получените тъжби не са приложени доказателства за имитация “.

Американският президент Доналд Тръмп преди този момент нееднократно е заявявал, че са били осъществени нарушавания на изборите, извършени във вторник. На тях гласоподавателите гласоподаваха за избирането на президента и вицепрезидента, всичките 435 членове на Камарата на представителите и една трета от Сената на Конгреса на Съединени американски щати, губернатори на 13 щата и територии. Победителят в президентската конкуренция към момента не е избран.Според прогнозите на Фокс нюз и Асошиейтед прес до момента Тръмп е спечелил поддръжката на 214 гласа в Избирателната гилдия, а демократът Джоузеф Байдън - 264. За да завоюва конкуренцията претендентът би трябвало да получи минимум 270 гласа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР