Федерална програма за условно освобождаване, одобрена от администрацията на Байдън

...
Федерална програма за условно освобождаване, одобрена от администрацията на Байдън
Коментари Харесай

Програмата за условно освобождаване на администраторите на Байдън предизвиква скок в нарастване на броя на мигрантите във Флорида

Федерална стратегия за условно освобождение, утвърдена от администрацията на Байдън по-рано тази година, изпрати възходящ брой мигранти без документи, нахлули във Флорида.

Срещите с мигранти в щата Съншайн скочиха от 35 349 през фискалната 2022 година до 236 691 през фискалната 2023 година — нарастване от 550%, демонстрират числата.

Увеличението произтича значително от специфичната стратегия на Министерството на вътрешната сигурност за търсещи леговище от Хаити, Венецуела, Куба и Никарагуа.

Програмата разрешава на хора без документи „ отвън Съединените щати “ да изискат условно освобождение в Съединени американски щати въз основа на „ незабавни филантропични аргументи или аргументи от забележителна социална изгода “, съгласно службите за поданство и имиграция на Съединени американски щати.

За да дават отговор на изискванията за краткотрайно условно освобождение, претендентите би трябвало да имат финансов „ покровител “ към този момент в страната, да преминат инспекция за сигурност и да дават отговор на други критерии.

Инициативата провокира блъскан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР