Федерален съд в Атланта, САЩ, присъди обезщетение в размер на

...
Федерален съд в Атланта, САЩ, присъди обезщетение в размер на
Коментари Харесай

Карди Би осъди влогърка, обявила я за носител на венерически болести

Федерален съд в Атланта, Съединени американски щати, присъди обезщетение в размер на 1,25 милиона $ на Карди Би в дело за клюка против влогърка, разпространявала " злонамерени клюки " за рапърката и носителка на " Грами ", оповестяват Асошиейтед прес и Франс прес.

Във видеоклипове, оповестени от влогърката Таша Кей, която качва вести за звезди, се твърди, че Карди Би се е занимавала в проституция, употребявала е кокаин и се е заразила с херпес.

Съдът в Атланта е постановил в понеделник, че Латаша Кебе, известна онлайн като Таша Кей, и притежаваната от нея компания, са виновни за клюка, навлизане в персоналния живот и съзнателно причиняване на прочувствен стрес на рапърката Карди Би, същинското име на която е Белкалис Алманзар.

Адвокатите на Кебе обявиха в имейл във вторник, че не са съгласни с присъдата и ще я апелират.

Съдът присъжда на Карди Би обезщетение от 1 милион $ за нанесени неимуществени вреди - причиняване на болежка и страдалчество и/или накърняване на репутацията, както и 250 000 $ за медицински разноски.

Кебе, която живее в региона на Атланта и има канал в Ютюб, стартира да популяризира " унизителни и притеснителни изказвания " за Карди Би при започване на 2018 година Според желае злонамерените изказвания на влогърката предизвикват " позор, оскърбление, душевна болежка и прочувствен стрес и накърняват репутацията " на Карди Би.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР