Федерален апелативен съд постанови, че най-големият световен порнографски уебсайт може

...
Федерален апелативен съд постанови, че най-големият световен порнографски уебсайт може
Коментари Харесай

Съдът застава на страната на оцелялата от сексуално малтретиране на дете в тревожно съдебно дело срещу задграничен порносайт: „значително въздействие“

Федерален апелативен съд постанови, че най-големият международен нецензурен уеб страница може да бъде преследван в Съединените щати за разпространяване на детско полово наличие – победа за претърпели принуждение, търсещи отмъщение.

Жена от Калифорния, на име Джейн Доу в делото си, съди XVideos.com и неговата компания майка WebGroupCzech Republic (WGCZ) ), откакто е била трафикирана и продадена за секс. Много от тези полови актове бяха записани на видео и качени на уеб страницата XVideos.

По-долна инстанция сподели, че защото WGCZ е интернационална компания, Jane Doe не може да предприеме правни дейности на юрисдикционни учредения. Но 9-ти областен апелативен съд анулира това решение, позволявайки на делото да продължи.

" Ние сме признателни, че съдът се произнесе в интерес на тази смела просител, защото това я придвижва още една стъпка по-близо до справедливостта, " сподели Дани Пинтър, старши юридически консултант в Националния център за полова експлоатац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР