ФБР задържа Тед Малох при пристигането си в САЩ и

...
ФБР задържа Тед Малох при пристигането си в САЩ и
Коментари Харесай

ФБР задържа и разпита съюзник на Фараж за руската сага

ФБР задържа Тед Малох при идването си в Съединени американски щати и му връчи призовка да даде показания по отношение на следствието на контакти сред предизборната акция на президента Доналд Тръмп и съветското държавно управление, написа " Гардиън ".

Малох е академични учител във Англия. Той е неприкрит покровител на американския водач.

Професорът разгласи в известие, че още на летище " Логан " в Бостън сътрудници на ФБР са го отвели за разпит във връзка присъединяване му в президентската акция на Тръмп. Малох добави, че е бил запитан за връзките си с Роджър Стоун - пълководец от Републиканската партия, който се има вяра, че авансово е знаел, че " Уикилийкс " ще разгласява откраднати имейли от Националния комитет на Демократическата партия и предизборната акция на Хилари Клинтън през 2016 година Предполага се, че информацията е открадната от съветски хакери.

Агентите на ФБР " наподобява знаят всичко за мен ", добавя Тед Малох.

Известно е, че Малох е непосредствен с евроскептика Найджъл Фараж.

В началото на предходната година се появи информация, че Тръмп е обмислял да назначи Малох за дипломат в Европейски Съюз преди да стане ясно, че е излъгал в своя автобиография, в това число, че Маргарет Тачър го е нарекла " талант ".

От Малох е било поискано да даде показания пред специфичния прокурор Робърт Мълър.

Професорът посочи, че е оказал помощ на акцията на Тръмп неофициално и без възнаграждение. Той твърди, че в никакъв случай не се е срещал със Стоун уединено. Малох дефинира като " неоправдателно " държанието на ФБР.

" Не трябваше да употребяват такива тактики или закани. Аз съм американски родолюбец и ще направя всичко, с цел да оказа помощ на държавно управление ", отбрани се той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР