ФБР публикува рисунки, направени от сериен убиец, с цел някой

...
ФБР публикува рисунки, направени от сериен убиец, с цел някой
Коментари Харесай

Сериен убиец нарисува жертвите си, ФБР търсят по портретите

ФБР разгласява рисунки, направени от сериен палач, за някой да разпознае дамите, които са измежду неговите жертви, оповестява Би Би Си. Самюъл Литъл нарисувал 8 дами и дал детайлности къде и по кое време ги е умъртвил.
Надеждата на управляващите е, че по този метод може да бъдат разпознати негови жертви, които са останали анонимни или даже не са вписани като жертви на ликвидиране. Рисунките са част от договорка, която управляващите подписаха със серийния палач, който беше изместен в различен затвор, в подмяна на спомагателна информация за жертвите му.
78-годишният Самюъл Литъл е считан за един от най-опасните серийни убийци в Съединени американски щати. След като бил задържан за друго закононарушение, негово ДНК съвпаднало с проби, взети от местопрестъплениията на три убийства на дами от края на 80-те. Полицията заподозряла, че може да са заловили сериен палач. Литъл в началото отрекъл, само че най-после признал убийствата и споделил, че е умъртвил над 90 дами.
Проверката на изказванията му до момента е удостоверила 34 от неговите разкази, които били поредни и подробни.
Бившият боксьор повалял жертвите си с удари, след което ги удушавал и изхвърлял телата им в задни улички или край кофи за отпадък. Понеже множеството му жертви били проститутки и наркозависими и по телата им нямало огнестрелни рани или други явни следи от принуждение, доста от случаите даже не са били класифицирани като убийства.
Предполага се, че Самюъл Литъл е правил убийства без никой да го заподозре в продължение на повече от 35 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР