Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна Луната е в знак

...
Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна
Луната е в знак
Коментари Харесай

Парите дадени за благотворителност в този ден, създават светла карма

Фаза на Луната: последна четвърт, намаляваща Луна

Луната е в символ Рак до 13:37ч на 14 август

Настроението е много изменчиво и несигурно. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Нашите прекарвания стават по-важни от протичащото се във външния свят. Силата, която господства в този интервал, постоянно потиска самочувствието и води до безпокойствие. Не е най-хубавото време за взимане на решения и недомислени дейности. Нужна ни е удобна конюнктура. Сега е най-хубавото време да създадем уют вкъщи. Подходящо време, което би трябвало да отделим за занимания със фамилията, дома и за грижи за околните хора.

В дните на Рак са изключително уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Може да почувствате нарастване на апетита.

Лунен календар: 27 лунен ден 03:04ч на 13 август до 04:04ч на 14 август

Мистичен ден - време за откровения, знания и секрети. В този ден се задействат мистериите на Нептун. Време за подготовка за нов витален стадий. Ден на открития, прозрения, разкриване на истината. Ако желаете просветлението да слезе върху вас, освободете се от решаването на рутинни въпроси. Ежедневието и дребните въпроси единствено ще ви разсейват.

Прекарайте един ден в проучване на света. Днес интуицията е мощна, с нейна помощ можете да получите секрети познания. За да придобиете това познание, се предлага да медитирате и да слушате вътрешните си усеща. Подходящо време за щедрост. Счита се, че парите дадени за щедрост в този лунен ден, основават светла карма и в следствие носят благосъстояния – както материални, по този начин и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното знание. Вслушвайте се във своя интуиция. Отворете сетивата си. Може да намерите внезапно излаз от комплицираните обстановки. Търсете умишлено и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Символ на деня е Магическия скиптър и точно в този момент може да получите всички познания, които са ви нужни. Може би ще срещнете нужните хора, ще попаднете на книга или филм, ще дочуете инцидентен диалог, които ще ви дадат всичко належащо, което да ви помогне по какъв начин да подобрите живота си по най-хубавия за вас метод. Не отхвърляйте това, което ви оферират през днешния ден.

Не се предлага да се стартират нови каузи. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всевъзможни заблуди, заплеснатост, по тази причина се предлагат медитации, молебствия, централизация и самоосъзнаване. Опасни са пиянството, слушането на мощна музика.

Енергиен център са коленете. При погрешно държание може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Стомаха да не се натоварва с тежка и мазна храна.  Добре е в този момент да не се употребяват цитрусови плодове. Полезна е леката зеленчукова храна. Може да пийнете чаша алено вино, само че от останалият алкохол се въздържайте.

Не се предлага да се купуват нови неща. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Много е значимо в основата на секса да стои любовта, близостта, другарските връзки, а освен чистата физиология.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си тип и желаят да създадат усещане. Това ще ускори вашето омагьосване и реализиране на триумф пред близките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР