Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Овен

...
Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в знак Овен
Коментари Харесай

Положителен ден, свързан с красота, любов, радост

Фаза на Луната: Първа четвърт, Нарастваща Луна в символ Овен до 17:03ч 

По време на наличието на Луната в огнения знак Овен усещаме сила и интензивност и сме по-решителни да реализираме задачите си и можем да стартираме нови стъпки, да бъдем по-самостоятелни и склонни към бързане в доста дейности. Хората изпитват предпочитание да приложат своите проекти в деяние. Удоволствието и авантюристичният дух са отличителните белези на тази наклонност и е време за смяна и усъвършенстване. Във въздуха витаят самочувствие, оптимизъм и позитивни усеща. Животът вибрира с чувство за възобновяване. Хората реагират самоуверено на провокациите с възприятие на храброст и жизнеспособност.

Важно е през този интервал да се опитваме да направляваме нервите си и да бъдем по-търпеливи и дипломатични в връзките си с другите, тъй като силите ни вършат да сме по-агресивни от нормално. Уязвими са очите, очните дъна, главата, горната челюст.

Луната се движи на луфт от 12:22ч до 17:03ч. В този интервал не започвайте нищо значимо, не подписвайте контракти, не правете оферти. В 17:03ч Луната минава в символ Телец.

Лунен календар:  6 лунен ден от 09:46ч на 14 февруари до 10:11ч на 15 февруари

Един от благословените дни, в който към земята идва мощен енергиен поток. Това е позитивен ден, обвързван с хубост, обич, наслада, вътрешен глас, миризми и звуци. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. Символът на този ден е жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Образът му също се свързва с плодородието, смятайки го за делегат на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен знак са облаците. Обърнете внимание на облаците в небето. Например леките и въздушни облаци дават обещание добър ден. Но тъмните облаци оповестяват за какофония. Това не се отнася персонално до вас като предсказване, а за мястото, където се намирате.

Това е най-спокойният и кротичък ден, даже въздържан, не допуска никакво лутане и дейни дейности. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. Идеален ден за духовни практики и другарство с духовни наставници. 

Ден за обич, примирение и амнистия. Нашето вътрешно Аз би трябвало да бъде в естетика с външния свят. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови кавги, да не изпускате нервите си. През това време не би трябвало да изразявате недоволството си от живота, от събитията, от себе си или другите. Всичко би трябвало да се приема такова, каквото е. Не тормозете мисълта си с житейски грижи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В този лунен ден половите връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Това е време за класическия секс с обичайни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват дейни дейности. Наблегнете повече на нежните думи, ласките, целувките, прегръдките. 

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР