Фаворитът за президентските избори в Бразилия Жаир Болсонаро няма да

...
Фаворитът за президентските избори в Бразилия Жаир Болсонаро няма да
Коментари Харесай

Лекари не разрешиха на Болсонаро да участва в дебати преди изборите в Бразилия

Фаворитът за президентските избори в Бразилия Жаир Болсонаро няма да може да взе участие в предизборни прояви или диспути поради контузиите, претърпени при нападението с нож преди месец, сподели през вчерашния ден неговият доктор, представен от ДПА и Българска телеграфна агенция.

" Той загуби 15 кг мускулна маса и е още слаб. Нуждае се от специфична диета за възобновяване ", съобщи лекарят, представен от новинарски портал.

Болсонаро завоюва първия тур на президентските избори в неделя и ще се изправи против претендента на левицата Фернандо Адад на балотажа на 28 октомври.

На концерт във вторник в Сао Пауло рокзвездата Роджър Уотърс назова Болсонаро неофашист, съобщи Асошиейтед прес.

На огромен екран зад сцената се появи надпис " Съпротива против неофашизма ", съпроводен със лист от имена, в което фигурираше това на Болсонаро. После се появи и надпис " Не той " - лозунгът на придвижването против крайнодесния някогашен офицер.

Това внесе ужас измежду пристигналите на концерта над 40 000 почитатели, част от които приветстваха с одобрителни възгласи някогашния член на групата " Пинк Флойд ", а други дюдюкаха.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР