Фатме Рамадан със Севим Али (вляво), Ешереф Ешереф (вдясно) и

...
Фатме Рамадан със Севим Али (вляво), Ешереф Ешереф (вдясно) и
Коментари Харесай

Фатме Рамадан - новото острие на ДПС от Бургас

Фатме Рамадан със Севим Али (вляво), Ешереф Ешереф (вдясно) и деятели на ДПС-Бургас ФОТО ФЛАГМАН

Фатме Рамадан е новото острие на Движение за права и свободи от Бургас. Движението означи исторически триумф в морския район. За първи път от 2005 година печели трети депутатски мандат от Бургас.

Заедно с познатите до момента народни представители Севим Али и Ешереф Ешереф в Народното събрание влиза е зам.-областният ръководител на Движението в Бургас Фатме Рамадан.



38-годишната Рамадан има солидно обучение и дълга политическа кариера зад тила си. Родена е в Руен, израснала е в село Каравельово в непретенциозно семейство. Омъжена, с едно дете. От години живее и работи в Бургас. Завършва главното си обучение в с. Каравельово, продължава в Техникума по индустриална химия (сега Професионална гимназия по химични технологии „ Акад. Н. Д. Зелинский “) в Бургас.

Следва за инженер-химик в Университет " Проф. доктор Асен Златаров " в Бургас, придобива бакалавърска степен по екология, следват магистратури в същия университет и по интернационален бизнес и учител по биология и химия. В интервала 2010 - 2011 година учи в Българското учебно заведение за политика " Димитър Паница " и в Летен университет по народна власт към Съвета на Европа в Страсбург, написа " Флагман ".

Работила е както в частния, по този начин и в държавния бранш. Била е началник на лаборатория в „ Черноморски солници “ АД, старши специалист в Общинската работа Земеделие-Руен. В интервала 2011-2019 година е била общински консултант в ОбС-Руен, оглавявала е Бюджетната комисия. В момента е преподавател по биология и химия в Бургас.

В редиците на Движение за права и свободи влиза още по време на студентските си години. Така става част от младежката организация. Преминава през всяко едно ходило на йерархията преди да стигне до зам.-председателското място на Движение за права и свободи в Бургаска област и до Народното събрание. Била е ръководител на академичното сдружение на партията, ръководител на МДПС, член на Централния действен съвет на младежката организация.

През годините Фатме Рамадан е взела участие интензивно във всички предизборни акции, включвана е и в листите на Движение за права и свободи за 2 МИР Бургас.

„ Два мандата бях член на Централния действен съвет на младежката организация на Движение за права и свободи с сектор „ Екология “, имах опцията да работя и да се изучавам директно от почетния ни ръководител доктор Ахмед Доган и ръководителя господин Мустафа Карадайъ. Заедно с нашия лидер Севим Али сме били в младежката конструкция на Движение за права и свободи. Това, че господин Али за следващ път бе лидер на листата потвърждава, че Движение за права и свободи дава път и късмет на способни младежи да ни съставляват в Народното събрание.  Като народен представител ще съм потребна с присъединяване си в Комисията по екология и запазване на околната среда, както и в Комисията по обучение “, споделя Рамадан пред Флагман.бг.

София за нея ще се трансформира във втори дом, заради уговорките й в Народното събрание. Това обаче не я тормози, познава столицата, защото е живяла там. Все още не са взели решение дали с нея ще отпътуват брачният партньор и детето й.

През свободното си време новият бургаски народен представител разтоварва напрежението в природата, обожава да пътешества – както в страната, по този начин и отвън нея. Любимата й дестинация е космополитният Истанбул. Когато си е у дома обича да рисува.

Междувременно лидерът на Бургаската листа на Движение за права и свободи Севим Али благодари на гласоподавателите за доверието към Движение за права и свободи. Ето какво написа Севим Али:

" Уважаеми съидейници и симпатизанти, другари,

Имам достойнството и удоволствието да ви оповестя, че с помощта на вашата поддръжка и доверие, което гласувахте за кандидат-президентската двойка на Движение за права и свободи - господин Мустафа Карадайъ и госпожа Искра Михайлова, и за претендентите ни за национални предстватели във Втори МИР-Бургас, имаме осъществени три мандата от листата на ДПС-Бургас в 47-то Народно заседание, които, като част от ПГ на Движение за права и свободи ще пазят вашите ползи и ще се борят за правдивост и по-добър живот на всички български жители. Вашата поддръжка значи доста за нас, това е огромна отговорност и ви подсигуряваме, че няма да ви разочароваме. Както до момента, ще продължаваме да работим за проблемите на хората и обитаемоте места.Сърдечно ви благодаря!

Бъдете здрави! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР