Фаталното отравяне на жител на Калифорния, който е поръчал виетнамски

...
Фаталното отравяне на жител на Калифорния, който е поръчал виетнамски
Коментари Харесай

Смъртоносното отравяне на жена от Калифорния от крем за хемороиди подчертава рисковете от олово

Фаталното отравяне на гражданин на Калифорния, който е поръчал виетнамски билков мас за хемороиди онлайн, е неотдавнашен образец за появяване на олово – рисков и отровен метал във вносни артикули. Списъкът през последните месеци включва артикули, вариращи от ябълков сос, смляна канела и гривни до чаши за пиянство, бутилки за вода и черен шоколад.

Местните чиновници издадоха предизвестие за публичното здраве във вторник, откакто жена в Сакраменто разви тежко отравяне с олово и умря след потребление на мас за хемороиди от Виетнам, наименуван Cao Boi Tri Cay Thau Dau. Министерството на публичното здраве на Калифорния тества проба от мехлема и откри, че съдържа това, което разказва като „ доста рисково количество олово “, или 4%, съгласно предизвестието на окръга.

Починалата жена е имала е закупил мехлема във Фейсбук и е бил изпратен по пощата в Съединени американски щати от родственик във Виетнам, се споделя в известие на организацията. Не беше незабавно ясно дали хората могат да купуват мехлема непосредствено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР