Фатална грешка на Продължаваме промяната посочи съпредседателят на Демократична България

...
Фатална грешка на Продължаваме промяната посочи съпредседателят на Демократична България
Коментари Харесай

Атанасов посочи фатална грешка на Промяната. Има ли Денков план за властта?

Фатална неточност на „ Продължаваме промяната ” уточни съпредседателят на „ Демократична България ”  Атанас Атанасов. Той проговори за проектите за властта часове, преди в Народното събрание да стартира новият кръг диалози за кабинет, този път водени от Кирил Петков, Асен Василев и излъчения от тях претендент за министър председател – акад. Николай Денков.

Спомням си, тъй като беше напълно неотдавна, какъв брой бяха разочаровани ГЕРБ, че Политическа партия не са отишли на среща с тях. Според мен това беше тактическа неточност от страна на Политическа партия. В Народното събрание партиите би трябвало да си приказват, няма по какъв начин, разяснява Атанасов пред Нова тв.
-->
Не съм юрист на Политическа партия, още по-малко на проф. Денков. Ние им декларирахме поддръжка, а оттам-нататък те са на ход. Шансовете не са доста високи за кабинет, само че би трябвало да се направи държавно управление и да се предложи. Това е моето мнение, уточни той.

По Конституция Народното събрание избира министър председател, а по-късно гласоподава за предложение от премиера Министерски съвет. Т.е. мадатоносителят има отговорност да избере министър председател, а господин Денков се надявам, че има проект какво да се прави, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР