Фармацевтичният гигант Хювефарма чака официално разрешение за пускане на българския

...
Фармацевтичният гигант Хювефарма чака официално разрешение за пускане на българския
Коментари Харесай

Хювефарма ще прави лекарство срещу Ковид

Фармацевтичният колос " Хювефарма " чака публично позволение за стартиране на българския пазар на препарата Ивермектин. Клиничните проучвания, предоставени от " Хювефарма ", са минали сполучливо. Специалният медикамент е получил и интернационален патент. В поддръжка на потребното му деяние за противопоставяне и лекуване на COVID-19, се изрекоха редица солидни български учени и доктори, отпред с проф. Иво Петров и доцент Георги Попов.

Ивермектин може да спре репликацията на Ковид-19, има отличен резултат, в случай че се употребява в първите 3 дни, сподели проф. Петров.

Очаква се Изпълнителната организация по медикаменти да даде зелена светлина пред разпространяването на Ивермектин в първите дни на 2021 година, а стартирането му в аптеките да стане факт доникъде на януари, написа БЛИЦ.

Това ще спре спекулата, която се прави под щанда на всевъзможни турски и други менте медикаменти, които се пробутват през последните месеци. Новината за стартирането на Ивермектин ще зарадва стотици хиляди българи, които с неспокойствие чакат влизането в аптечната мрежа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР