Фанатици от „Ислямска държава“ публикуваха три плаката, които изобразяват терористични

...
Фанатици от „Ислямска държава“ публикуваха три плаката, които изобразяват терористични
Коментари Харесай

Биг Бен в пламъци и кръв в Ню Йорк! „Ислямска държава“ плаши грозно западния свят

Фанатици от „ Ислямска страна “ разгласиха три плаката, които изобразяват терористични набези в Лондон и Ню Йорк. На единия от плакатите е показан нападател самоубиец, застанал пред горящия Биг Бен. Отдолу е изписано предизвестието: „ Лондонските офанзиви идват скоро “, оповестява „ Дейли Мейл “.

На различен афиш е изобразен терорист, размахващ нож над Ню Йорк Сити и отправящ апел към вълците-единаци „ разбийте ги във вашата страна “.

И на двата постера е изписано „ Само гнет “ като слоган. Този, в който се заплашва Лондон, има и откъс от Петата строфа на Корана, в която се приказва за пленяване на езичниците, тяхното обсаждане и очакване в засада.

Много комфортно, обаче, от цитата са извадени думите, в които в случай че идолопоклонниците изискат протекция, мюсюлманите би трябвало да им я дават.

Последният постер се обръща към тези, които са се отказали от религията си.

Пропагандните материали са дело на медийната фондация „ Аш Шаф “, която поддържа „ Ислямска страна “ и разгласява в Туитър от името на Консорциума за терористични проучвания и разбори.

Биг Бен е изобразен по този начин, че да припомня фрагментите с горящия покрив на катедралата „ Нотр Дам “ в Париж. Групировката си приписа „ заслугите “ за пожара и заплаши западните страни „ да чакат идващия “.







Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР