Фалстарт на политическите консултации за намаляване на партийните субсидии. Разговорите

...
Фалстарт на политическите консултации за намаляване на партийните субсидии. Разговорите
Коментари Харесай

Фалстарт на политическите консултации за партийните субсидии

Фалстарт на политическите съвещания за понижаване на партийните дотации. Разговорите са по самодейност на Българска социалистическа партия и трябваше да стартират по обяд в Народното събрание. Първата среща трябваше да бъде с „ Обединените патриоти ”, само че те не отидоха на срещата, оповестява " Канал 3 ".

``
реклама

Социалистите изчакаха известно време и направиха своето изказване, в което оповестиха, че „ явно в българския парламент няма воля за смяна на партийната дотация и за сядане на една маса и всички дружно да се договорят с какъв брой тъкмо ”.

„ Тъй като виждаме, че нежеланието и неявяването на ГЕРБ и „ Обединените патриоти ” на диалози за нас очевидно демонстрира, че народните представители от ГЕРБ и „ Обединените патриоти ” нямат лична воля. Те са просто един елементарен придатък на министър-председателят. Отказът от парламентарен и публичен диалог за нас значи следното – самопризнание за подчинената роля на Народното събрание пред изпълнителната власт ”, съобщи Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия.

В 12:15 са планувани втори диалози с Движение за права и свободи. По информация на NOVA ще има представители на Движение за права и свободи на срещата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР