Фалстарт на делото за убийството на Жоро Джевизов в Окръжния

...
Фалстарт на делото за убийството на Жоро Джевизов в Окръжния
Коментари Харесай

Фалстарт на делото срещу лекаря от Пловдив, който застреля крадец

Фалстарт на делото за убийството на Жоро Джевизов в Окръжния съд в Пловдив. Обвиняем по него е доктор Иван Димитров. Преди година лекарят простреля с нелегално притежаван револвер мъжът с престъпно досие, откакто го хвана да краде движимости от гаража му.

Пристигането на лекар Иван Димитров в правосъдната палата беше съпроводено с протест на близки и другари. Колегите му от болничното заведение, в която продължава да работи, бяха събрали и специфична подписка в негова поддръжка.
Д-р Аргир Аргиров, шеф на МБАЛ „ Пловдив ": Не сме тука, с цел да се мешим в работата на правосъдните органи. Просто ние като негови другари, негови сътрудници показваме моралната поддръжка.
В правосъдната зала рентгенологът влезе безмълвен, а майката и бащата на жертвата предявиха цивилен искове за 300 000 лв..
Златка Атанасова, майка на убития: Най-голямото наказване желая, той ми взема душата, сина ми взема, 3 деца ми остави той.
Причина за отлагането на делото стана неявяването в съда на дамата, с която е живял престъпно проявения Жоро Джевизов. Надежда Стоева не е получила призовката на посочения от нея адрес, а също има право да предяви цивилен иск. Според прокуратурата тя е набавяла опиати на Джевизов.
Георги Пенев - прокурор: Живеела е на брачен начала с него... И преди да пристигна да краде у доктора, тя му е намерила опиати, с които той се е надрусал и е отишъл у тях.
Решението за отсрочване на делото доктор Иван Димитров и бранителите му одобриха без коментар. И безмълвно напуснаха залата. Следващото правосъдно съвещание е планувано за 13 май.
 Започва делото против лекаря от Пловдив, който простреля апаш Започва делото против лекаря от Пловдив, който простреля апаш
В Окръжния съд в Пловдив стартира делото против лекаря, който простреля апаш през март предходната година. Според обвиняването лекар Иван Димитров е преви...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР