Фалшивото дясно са тези, които направиха всичко възможно да бъде

...
Фалшивото дясно са тези, които направиха всичко възможно да бъде
Коментари Харесай

Румен Христов: И СДС, и ГЕРБ сме решавали кризи

Фалшивото дясно са тези, които направиха всичко допустимо да бъде унищожена синята партия Нека не допуснем и този път да ни откраднат успеха Искаме европейски приходи, ниски налози и висок стопански напредък България има потребност от устойчиво държавно управление, което да се оправи с проблемите В ДСБ са другари и съидейници, приканих ги да гласоподават за нас, споделя водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов в особено изявление за вестник СТАНДАРТ
 

- Г-н Христов, за какво хората да гласоподават за ГЕРБ-СДС? С какво сте по-различни от другите политически сили?
-->
- Защото и Съюз на демократичните сили, и ГЕРБ сполучливо сме решавали рецесии. Всички помним по какъв начин Съюз на демократичните сили пое ръководството на страната след националната злополука, до която ни докара уравлението на Българска социалистическа партия, отпред с Жан Виденов. Колегите от ГЕРБ взеха решение финановата и икономическа рецесия, която се стовари върху България след международната рецесия през 2008 - 2009 година А след това се оправиха сполучливо с мигрантската вълна и ковид-пандемията. Имаме опит в сложните времена и това в сегашния миг е избавително за България.

Ако би трябвало да обобщя, ГЕРБ-СДС сме по-силни от рецесиите!

- Вие наложихте слогана " Истинското дясно! ". А кое е подправеното?

- Фалшивото дясно са тези, които направиха всичко допустимо да бъде унищожено Съюз на демократичните сили, цепейки го и хулейки го, а след това се прегърнаха и управляваха с БСП/БКП и на локално, и на национално равнище. Това за жалост са и ДСБ, произлезли от Съюз на демократичните сили, които изгубиха и не помниха претенцията си за по-десни и по-тъмносини, и станаха подчинени на розово-зелените си сътрудници от Демократична България и на алената Българска социалистическа партия. Истинската и единствена десница сме ГЕРБ-СДС и го доказахме и с икономическата и финансовата ни политика, и с отношението ни към агресора Путин. А така наречен десни от " Демократична България "   разрешиха на Българска социалистическа партия да забрани изпращането на военна помощ за Украйна и да наложи безразборното харчене на пари " на калпак ", което вкарва България в дългова серпантина.

- На срещата с президента на ЕНП Манфред Вебер призовахте симпатизантите на " Демократична България " да подкрепат ГЕРБ-СДС. Какво Ви кара да смятате, че това е допустимо?

- Аз се обърнах по-скоро към ДСБ. Въпреки отцепването и разделянето, наложено от водачите им, това са наши другари и  съидейници, с които сме били дружно. Аз съм уверен, че в България към момента има доста антикомунисти и част от тях са последователи на ДСБ и по тази причина ги приканвам да гласоподават за нас, което е гаранция, че гласовете им няма да отидат за Българска социалистическа партия.

- Всички социологически изследвания дават преднина на ГЕРБ-СДС пред втория. На предходните избори също беше по този начин, само че най-после " Продължаваме промяната " се оказаха първи. Не се ли притеснявате, че и в този момент може да стане по този начин?

- Притеснявам се. И по тази причина приканвам всички представители на ГЕРБ-СДС в комисиите да бъдат доста внимателин при броенето на отрязъците и да съпоставят подадените гласове с това, което е отчела машината и това, което се вписва в протокала. Продължавам да съм уверен, че на предходните избори имаше интервенция, тъй като ГЕРБ-СДС водеше до 15 ч. и в границите на няколко часа резулатът се обърна със 7-8 процета, което никой социолог не можа да изясни, в случай, че постоянно екзитполовете дават доста близка картина и напълно малко отклоняване от окончателните резултати. Нека не допуснем и този път да ни откраднат успеха!

- Кои са целите на Съюз на демократичните сили в идващия парламент?

- Съюз на демократичните сили ще бъдем за: европейско бъдеще и европейски приходи, ниски налози и висок стопански напредък, устойчиво ръководство на страната и по-малка интервенция в частния бранш, налични цени на ток, газ, дизел и бензин.  В същото време ще хвърлим старания срещу: инфлацията, непостижимите цени и обедняването на хората, зависимостите от съветския газ и петрол, мрежите на Държавна сигурност във властта и опитите за завой към Кремъл.

- Оптимист ли сте, че този път ще се сформира по-стабилно държавно управление?

- Не е значимо дали аз съм оптимист, значимото е, че след три несполучливи Народното събрание и опити за сформиране на резистентен кабинет, България има потребност от устойчиво държавно управление, което да реши многото на брой рецесии, тъй като те се отразяват пагубно на живота ни.

- Кои са първите ограничения, които възможен постоянен кабинет би трябвало да предприеме?

- На първо място преодоляване на инфлацията, която е двойно по-голяма от средноевропейската. На второ място - решение на енергийната рецесия посредством обезпечаване на постоянни доставки на газ, дизел, бензин и електрическа сила на налични цени както за бизнеса, по този начин и за битовите консуматори. На трето, само че не и по значение място - опазване на приходите на хората.  А по какъв метод ще бъдат решени тези три най-важни въроса, стана ясно от подробната управническа стратегия, показана от ГЕРБ-СДС.

- В умозаключение какво ще наградите избирателитие?

- Ако желаете да живеете по-добре, гласувайте с номер 24 за ГЕРБ-СДС!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР