Фалшивите новини и обидите, отправяни срещу опонентите и най-вече тези

...
Фалшивите новини и обидите, отправяни срещу опонентите и най-вече тези
Коментари Харесай

Патриотите от ВМРО: България не е фалшива новина! България е сърцето на Европа!

Фалшивите вести и обидите, отправяни против съперниците и най-много тези против армията , изказани в народен ефир, са засегнатост за българското общество. Клеймо са и за медиите ни.

Няма нищо обикновено в това да хулиш, клеветиш и каляш политическите си съперници по най-долния и неподкрепен от обстоятелства и доказателства метод, създавайки подправени вести в народен ефир . " Новини ", които оклеветяват твоята лична страна и я показват по метод, който я дискредитира пред света.
Това е безапелационната позиция на Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, изразена по отношение на изпълнената с подправени вести и придобиваща шизофренични параметри предизборна акция за " Евроизбори 2019 ".

Това не е лицето на България пред Европа и света. Това не е България , безапелационни са войводите.

България не е подправена вест! България е сърцето на Европа!

А що се отнася до изказванията на човеци, които си разрешават да изричат лъжи и да се гаврят с достойнството на Българската войска , Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация са безапелационни, че да квалифицираш, да клеветиш, да обиждаш сегашни, бъдещи или някогашни чиновници на Българската войска е освен изменничество - това е родоотстъпничество.
Наглост е да използваш държавни знаци за предизборната си акция и то на Българската войска, до момента в който я плюеш по възмутителен метод, това е безсрамие.

Тази акция за " Европейски избори 2019 " мина границите на допустимото . Нека отдадем нужното на нашите сънародници - да бъдем почтени, смирени и просто да работим за благоденствието на хората, както ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, го вършим.

Даваме образец - през вчерашния ден в Народно събрание бяха признати нашите оферти за разширение на параметрите на неизбежната защита - да могат хората да пазят себе си и собствеността си. Отпадна и маловажното закононарушение - крадеш буркан компот - носиш отговорност. Това е значимо за хората - тяхната сигурност. Не свадите и грозните подиуми по малките екрани.
Призоваваме медиите да бъдат бдителни, да пазят своята лична чест и достолепие, като не позволяват неистини, квалификации и обиди в ефир.

Нека всеки изрази позициите си, без да наскърбява. Да водим гласоподавателите към техния избор без надменност и настъпателност . Само причини са нужни - това е.

Ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване, призоваваме всички политически сили да водят почтена, неагресивна акция, без подправени вести и да бранят ползите на хората. Нашите персонални, би следвало, когато сме станали политици, да сме оставили на назад във времето.

Защото ние, Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация, браним България към този момент 126 години!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР