Фалшиви писма по електронна поща се изпращат до потребители от

...
Фалшиви писма по електронна поща се изпращат до потребители от
Коментари Харесай

Агенцията по вписванията сигнализира: Фалшиви писма се изпращат от наше име по електронна поща

Фалшиви писма по е-поща се изпращат до консуматори от Агенцията по вписванията.

От инстутцията изрочно оповестяват, че не изпращат мостри на заявления по е-поща.

Вчера редица консуматори са алармирали, че са получили електронни писма от адрес "[email protected] " със следния текст и атачмънт към него:

"УВАЖАЕМИ/А ГОСПОДИН / ГОСПОЖО,

Във връзка с новоприетите промени в НАРЕДБА № 1 ОТ 14 ФЕВРУАРИ 2007 Г. ЗА ВОДЕНЕ, СЪХРАНЯВАНЕ И ДОСТЪП ДО ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР И ДО РЕГИСТЪРА НА ЮРИДИЧЕСКИТЕ ЛИЦА С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ (Наредбата), годишните финансови доклади (ГФО) за миналата 2019 година ще се одобряват с нова декларация по член 62а от Наредбата. В нея ще се заявява, че ГФО са признати от способния за това орган. Приложно Ви изпращаме пример на новата декларация, която е наложителна при подаване на ГФО. Всички оповестени доклади, които биват подадени без нея, ще им бъде налаган отвод. "

Всички мостри на съществуващи и обновени заявления могат да бъдат открити на формалните страници на регистрите, управлявани от Агенция по вписванията.

От институцията предизвестяват, в случай че получите сходно електронно писмо, да ревизирате деликатно адреса на електронната поща, от който е изпратен. При подозрение за истинността му, потребителите не би трябвало да отварят атачмънтите, защото има риск да заразят компютрите си с вирус.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР