Фалшиви новини и спекулации са твърденията, че правителството ще налага

...
Фалшиви новини и спекулации са твърденията, че правителството ще налага
Коментари Харесай

Борисов каза ще затварят ли градове

Фалшиви вести и спекулации са изказванията, че държавното управление ще постанова нови и по-тежки ограничения против ковид. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов. Той изригна във Facebook във връзка лъжливите информации, че още веднъж ще има фрапантни ограничения за ограничение на ковид, в това число КПП-а на входовете и изходите на градовете.

" Фалшиви вести и спекулации са изказванията, че държавното управление ще постанова нови и по-тежки ограничения против ковид. Нито ще се вършат КПП-та, нито ще се затварят градове ", написа Борисов в персоналния си профил. По-рано през днешния ден той организира среща с Националния действен щаб. След нея стана ясно, че ген. Венцислав Мутафчийски се връща един път седмично на екран, с цел да осведоми българите за обстановката към пандемията.

" На среща на Националния действен щаб в Министерския съвет здравният министър ми рапортува, че България е на 26-о място по заболеваемост на 100 000 души от популацията от COVID-19 в Европа. Страната ни държи под надзор развиването на епидемията и не разрешава претоварване на здравната система. Осигурили сме нужния запас от защитни средства и лекарства за 6 месеца напред ", написа още министър председателят.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР