ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Местен, свестен и известен

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Ммм, изборите " умряха ", да живеят... изборите... И щото години още може да сме в обстановката през пет месеца да ни приканват пред урните (не на някои някогашни или още по-бивши политици) или по-точно пред машините, с цел да избираме още от същото, никакво предпочитание за разбор нямам. Ако желая за нещо, то е да натрия носа на младите, на които се уповаваме.

Това разяснява Ивайло Михайлов.

Като начало беше добре, само че началото свърши. И ентусиазма.

Сега ви би трябвало този практицизъм, който доста добре проявявате в бизнеса, само че би трябвало да го превъплатите и в политиката. Пак споделям - не е разбор, само че герберастите запазиха своите 600 хиляди гласа благодарение на локалната власт! Та те ръководят във всички (без тия на ДПС) общини!

А единствено година ни дели от локални избори. Да припомня, имаше едно Национално придвижване, дето завоюва едни парламентарни избори, и не повтори, но тъй като подцени локалните! Та по тази причина минавам, да ви споделя опит.

Сега е момента, щото не сте и в държавно управление, по този начин да се каже, имате свободно време, да произведете локални водачи, които да имат цяла година да завоюват народнаселението. непрестанно във всяка община има проблеми, в случай че има най-малко един " локален, почтен и прочут ", който да се ангажира да предлага решения, или дори да формулира проблемите, да следи за изразходването на бюджета, да извежда на предна линия слабостите, само че и да предлага опция...

Ако пък го закъсате някъде, имате телефона на Демократична България, вършат се и локални обединения... Важното е година авансово да предложите опция, единствено след 5-6 месеца да могат да кажат хората - това е нашият човек! Компетентен, млад, некорумпиран. Те това е работа на терен, година авансово, а освен 30 дни в акцията! Късно е. На терен работят локалните структури и/или... локалната власт.

А в този момент тая е в ръцете на гроб. Лесно убеждават гласоподавателите " или за нас, или за никой ". И към този момент имаме и парламентарна група, определена с глас " за никой "?! При мижава интензивност. А в случай че... локалния Човек работи съвсем година, ще забележим, бих бил оптимист...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР