ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Българският съд ще бъде принуден да разнищи аферата с умишления фалит на КТБ

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Това решение по принцип би трябвало да алармира българската страна, че нарушаването е прекомерно огромно и би трябвало със своите органи и система да реагира остро, ясно и тъкмо във връзка с това, по какъв начин ще съветва стартирането на цялата процедура, кои длъжностни лица по повод правните, юридически органи ще бъдат отстранени, кои са гледали съответните каузи и са позволили съответните груби неточности, къде има предумисъл и кой носи отговорност, какво коства всичко това във връзка с разликите.
Това декларира в изявление за " Фокус " Кольо Парамов, финансов специалист и някогашен основен инспектор на Българска народна банка. Лицензът на Корпоративна комерсиална банка е лишен незаконосъобразно, реши Европейският съд по правата на индивида по делото на КТБ против България.

И защото парите са прекалено много за умишления банкрут, за пропуснати изгоди, за пропуснати умишлени загуби, за провалени работни места към 20 000 – всичко това на брой значи някъде към 10 милиарди лв. съгласно мои скромни калкулации. Защо ви споделям съгласно мои скромни калкулации? От 26 февруари 2014 година, когато бе направена първата скица за напън върху шефа, притежателя на банката Цветан Василев, от 26 февруари 2014 година до през вчерашния ден, когато излиза решението от 30 август 2022 година са 102 месеца и 2 дни. Моя благосклонност през това време е разгласил 89 базови материала, отпечатани в 2 книги, като аз персонално не познавам Цветан Василев до 2018 година. Значи, всички проучвания, калкулации, прилагане на документи в обществен, в подробен проект, сравнявания, уточняване – всичко това, тези 89 материала като разбор, като всичко потвърждавам връзката сред днешния винопродавец примерно Иван Искров като шеф на Българска народна банка, сред тримата подуправители, които носят цялостната отговорност и сред Управителния съвет на Българска народна банка, които са се увлекли и са взели съответните решения, с цел да банкрутират изкуствено банката и с цел да докарат обстановката до тази тягостна, тежка мощ с доста тежка отговорност. И тук идваме досега страната по какъв метод през днешния ден ще експлоатира този вид, ще се съобрази ли в точния момент с тази правосъдна инстанция и решението ѝ – Европейският съд по правата на индивида, ще може ли да предотврати някаква странична интервенция, ще си разреши ли да избяга от отговорността или ще направи всичко допустимо по държавнически проект да моделира държание, което да донесе приоритет, принцип, съблюдаване на закон и съблюдаване на общоевропейски правила, за което ние се кълняхме 1991 година, когато взехме решение да изпробваме, да използван и да съблюдаваме новата Конституция на Република България, изяснява той.

...По всичко проличава, че това решение на съда е категорично. То е взето на база на доста разбори и на доста прецизни калкулации, точни материали. Всичко е конкретизирано и се знаят имената на всички участници, очевидци и тем сходни забогатели от цялата тази спекулация. Аз считам, че при всички положения българският съд ще бъде заставен. С доста сериозна и огромна вяра чакам новия американски дипломат, не поради друго, а поради обстоятелството, че той като някогашен дипломат в Хърватска съумя да потвърди виновността на някогашния министър-председател на Хърватия за 2 милиона евро корист и го вкараха с 10-годишна присъда в пандиза, изяснява специалистът.

Цялата имуществена, теоретична, практична и всякаква друга информация, база данни и всичко, което ще бъде употребено в България, по всяка възможност е синхронизирано във времето, и негово идване и неговото решение и решението на съда като дни, като поредност, съгласно мен, са неслучайно свързани. Не поради друго, а тъй като е извънредно време у нас да не се увличаме единствено в пропагандата скица на предизборни и следизборни условия, да утвърждаваме някакви младоци да ръководят страната, а те леко да ни послъгват, и внезапно да дойдем досега, когато истината би трябвало да блесне в очите на всеки българин, и всеки българин от нас да разбере кой по какъв метод във времената е злоупотребил, кой по какъв метод във времето посредством КТБ е присвоил имущество и пари и кой по какъв метод е злоупотребил съзнателно КТБ да банкрутира за да се загроби цялата скица, която коства 10 милиарда. Защото тази тягостна мощ сега е доста тежка, тъй като отговорността по тази тематика занапред ще прерасне в подмяна на досегашната огромна истина за политиката, разяснява още Парамов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР