ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Лъжи, посредственост и кръв по ръцете

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
На 8 юни съветската пропагандистка и боен нарушител Маргарита Симонян се възмути от обстоятелството, че от 1 септември 2022 година проучването на съветски език в учебните заведения на Николаев ще бъде изключено от програмата. Тя написа, че до 1 септември e належащо да бъде взет, значимо е да разберете, че не е „ асвабаден “, а да имено високомерен Николаев.

Маргарита, както е типично за съветските посредствени представители, единствено сътвори вълна и нищо повече, защото даже тогава съветската формация не можеше да мечтае за завладяване на Николаев. Но не е там работата. Работата е там, че кариерата на Марго потегли нагоре също с помощта на 1 септември, и също и с помощта на кръвопролития в учебно заведение. В Беслан.

Именно нейните репортажи от Беслан за вземането на заложници в учебно заведение №1 през 2004 година форсираха кариерното развиване на тази треторазредна журналистка. Как би могъл треторазреден публицист да получи подтик в кариерата? Много просто – тя нахално излъга още тогава, манипулирайки и изопачавайки обстоятелствата за протичащото се в учебното заведение с цел да угоди на нейното управление. Именно репортажите на Маргарита Симонян разгневиха терористите, които гледаха новините и видяха какъв брой доста медиите, изключително Марго, изкривяват обстановката.

Всъщност активността на Маргарита Симонян стана катализатор за кръвопролитието. След това бяха непрофесионалните дейности на съветските специфични сили, колосалните жертви измежду заложниците, данните за които се пробваха да скрият от обществеността, и доста други неистини.

Независимо от това, макар тази крещяща незначителност, нещастието в Беслан от дълго време е съществена тематика на съветските новинарски блокове като детайл от пропагандата, възхваляваща дейностите на специфичните елементи и се употребява, според от обстановката, за разпространяване на избрани разкази. Всяка година от 1 до 3 септември всяка лъжлива съветска пропагандна говореща глава си спомняше за Беслан… Но не и през днешния ден. Стотици учебни заведения бяха развалени по време на съветската инвазия в Украйна. Десетки са толкоз разрушени, че не подлежат на възобновяване. Стотици възпитаници от тези учебни заведения бяха убити и в никакъв случай няма да чуят звънеца още веднъж.

И ето че, кръгът се затваря.

Подобно на Маргарита Симонян, която стартира възхода си върху кръвта на децата на Беслан, актуалната съветска агитация към този момент не просто изкривява информацията за събитията в Украйна, а желае усилване на кръвопролитията и разпространяването им в други области, в нови географски граници. Не. Те не са се трансформирали в такива хора през последната година Или за последните 8 години. Винаги са били такива лъжливи човекоядци. През 2008 година в Грузия. През 2004 година в Беслан. През 2002 година в Норд-Ост. През 1999 година на Каширското шосе. И по този начин нататък, и по този начин нататък, и по този начин нататък.

Лъжливи човекоядци.

Автор: Александър Коваленко/ " Бесарабски фронт "

Източник: zloyodessit
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР