ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Излизането на ИТН от коалицията може да подейства отрезвяващо на Петков и Василев и да свършат наистина нещо полезно

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Не виждам никаква драма в това, че Кирил Петков организира диалози с депутати от разнообразни политически обединения. Това е обикновено и естествено при създалата се обстановки, с оглед опазване на кабинета и намиране на задоволително парламентарни гласове, с които да прокарва държавното управление законопроекти и да назначи нови министри.
Излизането на Има Такъв Народ от обединението може да подейства отрезвяващо на Петков и Василев и да свършат в действителност нещо потребно, в случай че намерят 12 депутати. Трудна задача, само че не чак и невъзможна.

Все отново дано не забравяме, че следва назначение на ръководител на КПКОНПИ и промени в Комисията, съставяне на нов Висш съдебен съвет, промени в антикорупционния закон и е напълно предстоящо съпротивителните сили да се задействат.
Моето персонално мнение е, че при всяко развиване на обстановката от тук нататък, ще има нови наказания на Съединени американски щати по Магнитски против български политически лица и олигарси, които ще объркат предизборните сметки на задкулисието.
Проблемът на актуалното държавно управление е, че доста усили в България отрицателните публични настройки против американците и от Съединени американски щати да потърсят различен вид за пробутване на ползите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР