ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

България ще оцелее единствено, ако путинистите тук бъдат смачкани безусловнo

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на историка Кирил Чуканов във Facebook:

Отстраняването на Янев можеше да бъде началото на систематична политика в отбрана на националната сигурност. Вместо това Петков не демонстрира, че има визия какво би трябвало да се предприеме. Имплицитното пояснение е: съдружните сътрудници не дават. Българска социалистическа партия не дават. Има Такъв Народ не дават. Най-вече Радев, " нашият президент ", не дава.

България продължава да не доставя оръжие на Украйна. България не изгони Митрофанова. Съответно никакви действителни дейности за разтрошаване на путинистката агентура. България продължава да не желае значимо усилване на съюзническите войски на наша територия. Държавните институции показват позорна некадърност за справяне с бежанската рецесия. Ако не беше всеобщата помощ на елементарните жители, ситуацията към този момент щеше да е пагубно. А натискът занапред ще се усилва. Да не приказваме за такива " дреболии " като демонтажа на МОЧА.

Няма по какъв начин да е друго, откакто ръководството зависи в такава степен от изменници. Самоцел ли е " стабилността " на държавното управление, откакто в него удобно се е наместила путинистката пета колона? Имаме ли времето да чакаме едни доста готини предприемачи да научат, че страната не е компания? Те по този начин може да са доста " прозападни ", само че явно не престават да не могат да се еманципират от Радев, за чиято роля към този момент не може да има каквото и да било подозрение. Докато пасуването на ДБ-то се трансформира в незначителна детайлност от пейзажа.

Не се плашете с предварителни избори и това, че гербаджиите могат да се върнат. Опасността пред страната е такава, че тези тънки сметки скоро ще са последната ни грижа. България ще оцелее само, в случай че путинистите тук бъдат смачкани абсолютно. По един или различен метод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР