ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Слатински: Главният проблем на България е Злото

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Някога ние се заяждахме с Българска социалистическа партия, като я наричахме Българска социалистическа партия (к).
Сега имаме Българска социалистическа партия (К), тоест на Корнелия. Това разяснява във " Facebook " Николай Слатински.

Аз от Българска социалистическа партия не разбирам, само че най-малко за мен бе явно, че Българска социалистическа партия си е избрала водач, който няма да бъде припознат от социалистите.
Освен това К няма визия, няма тактика, няма проект и няма стратегия за модерна и разрастваща се България.

Но отново споделям - основният проблем на България е Злото. Всичко, друго от това Зло е положително за България, даже да е мъничко положително.
Затова не желая да приказвам отрицателни и остро сериозни неща за партиите, които могат да изградят опция на Злото.

Никоя от тях не е такова Зло за България, каквото е Злото.
Да, беше време, когато ние воювахме с Българска социалистическа партия. Но от 10 години в България има нещо доста по-лошо от Българска социалистическа партия. И това е Злото.

Трябва ясно да сложим акцентите. Всички би трябвало да бъдат против Злото.
Това Зло профука цяло десетилетие на България, ипотекира сегашното ѝ и капарира нейното бъдеще. Заклещи я в корупция и я затъна в блатото на Статуквото.
Това Зло е злото за България.

Нека най-накрая в действителност да сложим акцентите тъкмо. Злото на България към този момент най-малко 10 години не е Българска социалистическа партия.
След изборния неуспех на Българска социалистическа партия (К), за тази партия има единствено една градивна опция - да поддържа алтернативата на Злото..

Ако Българска социалистическа партия (К) го прави, значи прави нещо положително за България.
След 31 години на Преход е пристигнало време Българска социалистическа партия да направи нещо положително за България. Дали да го прави с К отпред - това е въпрос на Българска социалистическа партия. Въпрос на България е дали го прави или не.

Аз бих преглътнал всевъзможни недоверия и съмнения, в случай че видя, че някой подкрепя построяването на опция на Злото, в случай че оказва помощ Злото да не се върне на бял кон и по-точно на черна джипка във властта.

Създаването на опция на Злото е нужното изискване на България да ѝ бъде по-добре. Необходимото, само че не достатъчното. Достатъчното изискване е тази опция да е по-добра от Злото.

Позволявам си лукса да се надявам, че всяка опция на Злото е по-добра от Злото. Но желая алтернативата да не е единствено по-добра от Злото, а да е колкото се може по-добра за България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР