ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ако Борисов изяде бебе в праймтайма...

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Вече нищо не е в положение да провокира същински скандал в родната политика. Хубав, първокласен, жизнерадостен скандал, каквито в миналото имаше в обилие. По " високите етажи " /б.а. какво високо, по дяволите, има в родната политическа кочина?!/ непрекъснато се случват безобразия, които до наскоро с лекост биха провокирали сриване на властта и никой нямаше да бъде сюрпризиран.

Но това можеше да стане тогава. " Някога, в миналото, толкоз в миналото... ", както редеше бургаският бард. А през днешния ден? Днес към този момент свикнахме да живеем в непрекъснат режим на непрестанно безсрамие. Без да му обръщаме изключително внимание, съблюдавайки предписанията за здравословна тишина и безобидно сумтене.

Премиерът умерено може да изяде бебе в праймтайма по някоя от подопечните му малките екрани. И какво би станало?

Това би провокирало появяването на няколко хиляди виолетови емотикона, изразяващи виртуален яд. Опозицията ще опита да призове за 1743-ти път министър-председателя в Народното събрание - най-важната институция на една парламентарна република. За да даде пояснение - за какво аджеба е изял клетото кърмаче.

Но отново няма да се получи. Нали пазят божеството си от всичко земно, тленно и процедурно, с цел да му останат сили за инспекции. Най-много в къс пост на персоналната му страница да се появи изказване, че " на огромните държавници постоянно се постанова да вземат тежки решения и това ги отличава от редовите плямпала, които не носят политическа отговорност ".

И толкоз. Значението на думите и делата е изцяло девалвирало. И това е непоносимо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР