ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Иван Бакалов: България не може да създаде ваксина, дори БАН да направи най-добрата

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
В България не могат да основат каквато и да е ваксина по една елементарна причина. Дори институт на Българска академия на науките да направи най-хубавата, тя не може да мине през тествания, тъй като у нас преобладаващата част от популацията счита, че имунизациите са нездравословни, убиват, не са тествани още и т. н. Няма да се намерят задоволителен брой доброволци за тестванията.

" Пфайзър " изпита имунизацията си на 24 хиляди души, на още толкоз постави плацебо. И в Русия тестванията на тяхната ваксина са били на 18 хиляди души. С британската ваксина е сходно. В Китай - три ваксини, да не ги мислим.

У нас не могат да се намерят толкоз хора.

В предишното с първите ваксини в Европа е имало армии доброволци за тествания, а в този момент - аааа, тия ваксини са доста бързо направени, не са надеждни, лъжат ни, чипират ни, тровят ни.

Е, всеки да си избира, да оцелява по Дарвин. В Израел имунизираха към този момент към 1,5 млн. души, имунизират по 100 хиляди дневно. Щото са елементарен народ.

Може би това понижаване на популацията на света, за което тръбят, че били измислени имунизациите, ще се реализира точно посредством отхвърли на част от хората от ваксини. Този няма да е последният вирус в този век.

Автор: Иван Бакалов, публицист



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР