ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Борисов се скри като мишка, преотстъпи трибуната на пушечното месо

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар от Facebook на Мартин Димитров, креативен шеф на рекламна организация Nitram:

Наистина удивително е какъв брой сериозен % от популацията продължава да има вяра на господин Борисов. Спомням си протяжните му пролетни монолози, когато страната се справяше и никой не можеше да вземе думата от него.

В момента Борисов с лекост преотстъпва трибуната на пушечните си меса. Крайно особено е за този човек да се скрива като мишка, когато е мъчно. Естествено, Борисов има причини - приказват експертите от щаба. И това би се приело, в случай че той не говореше толкоз за автомагистрали и беше оставил някой пътен инженер да ни покаже по какъв начин тъкмо чатка маркировката.

Както можеше да се чака, ограниченията са закъснели. И - както също можеше да се чака - те са крайни. Ние или сме изцяло отворени, с цел да могат да вземем за пример коравите почитатели да се насладят на невероятния театър, който ни сервира българското футболно състезание, или сме изцяло затворени. Когато нямаш проект, минаваш от една прекаленост в друга.

Да имаш задоволително кревати, когато нямаш лекари, е като да имаш задоволително коли, само че да нямаш водачи. Все тая. Многото кревати в лечебните заведения мощно ми припомнят на многото чисто нови игрища, с които се закичиха несъмнено стотици български села.

Това, че има игрища, не значи, че има футболисти. Така както съществуването на кревати не значи, че има здрави.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР