ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ами ако утре Ердоган се събуди притеснен за съдбата на сънародниците си в Булгаристан?!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Армения капитулира пред Азербайджан. Фактите са, че само намесата на Русия избави остатъците от Нагорни Карабах от цялостно заличаване. Арменците изгубиха тази война.

Какви са изводите?

Когато ръководят соросоиди, като актуалният арменски мин.-председател, страната е слаба, а народът блудствен.

Само Русия се намеси в отбрана на арменците, и то откакто преди 2 години в цяла Армения имаше антируски манифестации, последвали идването на настоящето държавно управление на Пашинян.

Ислямистите, без значение дали са турски, азербайджански или елементарни джихадисти, изпитват боязън единствено от Русия. Мирът в Карабах ще се пази от съветски военни, не от натовски.

Никой от тези, на които Пашинян и цялото арменско държавно управление унизително се подмазваше, не си мръдна пръста да отбрани Армения. Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО се направиха на прелестно разсеяни, до момента в който ислямистите колеха християните в Карабах.

Ако в този момент арменците на смъкват некадърното си соросоидно държавно управление и не изгонят Пашинян с камъни, значи си заслужават ориста.

Турция завоюва огромна победа посредством своя съдружник Азербайджан, и това ще усили апетита на Ердоган. Следва и ние българите да се замислим в случай че ни атакуван ислямистите, с които граничим от другата страна на Капитан Андреево, какъв брой време ще издържи родния соросиден режим, чийто мин.-председател към този момент неведнъж е заявявал, че в случай че стартират да го бомбардират ще хване пътя да бяга?

Следва да се замислим и кой ще ни отбрани пред ятагана на исляма? Отсега ви споделям, че няма да е Русия. Няма по какъв начин да стане след цялата мръсотия, която родните еничари леят към този момент 30 години против Москва. За страдание войска нямаме, тъй като соросоидите и еничарите я унищожиха.

Така че, братя българи, на кого и на какво можем да разчитаме, в случай че на следващия ден Ердоган се разсъни обезпокоен за ориста на " сънародниците " си в Булгаристан, и реши да прати един " миротворчески " корпус да ги пази?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР