ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Митко Павлов: Заслужаваме си маските

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар във " Facebook " на Митко Павлов

Журналистът Димитър Павлов разяснява във Facebook най-новото решение на здравния министър Костадин Ангелов да се върне като наложителна форма носенето на маски навън.

Това се случи след съвещание на експертните препоръки и здравния министър проф. Костадин Ангелов във вторник. Мярката ще бъде в действие до края на ноември.

Нямам към този момент епитети... Нямам.. Маска в парка. Примерно. Когато съм самичък. Маска на улицата. Маска в планината:)))) само че маска в ресторанта, в бара, в чалготеката, в която блицваме потните си тела и си повръщаме в скута - не. Вярно, мъчно се шм**ка с маска в кенефа, да не приказваме, че по-добре да си пиеш без маска, щот подлизва инак. Тук няма здравна логичност. Има друга, само че здравна аз не виждам, без да съм доктор, несъмнено. Но дано да го вкарат, ние си го заслужаваме. Другия път когато медицински сестри стачкуват, да си го местим в другия крачол. А тва че за 30 години, единствено се точат кинти и промени няма - ей го резултата. Лекарите са отвън бг, а младеж не вижда мотивация да работи като плебей за 800 кинта. Е тва е пъкъла, а не че няма да има кревати или апарати за вентилация. Тех си ги има, само че хора ги обслужват. Изказвам персонално и непрофесионално мнение:).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР