ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ще им дойде времето. Бил съм ловец, знам как

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Гарван гарвану око не вади

За Европейската национална партия и за нейния шеф в Европейския парламент Манфред Вебер очевидно чекмеджетата, кюлчетата, корупцията и най-много върховенството на закона нямат никакво значение.

Подкрепата на ЕНП и Манфред Вебер за Бойко Борисов е напълно срещу логиката на морала и въпросното господство на закона. Това е толкоз непоносимо двуличие, че си върша следния извод:

Има освен български политици, които не ги е позор, очевидно има и европейски политици, които са оперирани от позор и морал в ранна детска възраст. Аз не знам тази резолюция какво ще промени. Какъв ще е резултатът. Или дефектът от тази резолюция. Но тя няма да промени истината. А истината я знаем всички. Ние нито сме луди, нито толкоз глупави, че да имаме вяра на отчети, резолюции, европейски политици или който и да било. Тъжно е, можеше да има повече морал в Европейския парламент, но - на. Явно и там би трябвало да има процеси, които да създадат обстановката морална и вярна. Обаче, уважаеми български и европейски политици, не можете да измененията истината. Истината е единствено една. Тя е като гравитацията – изобщо не ѝ пука какво мислите за нея. Просто си съществува. А за гарваните дето не си вадят очите един на различен - и на тях ще им пристигна времето. Рано или късно. Повярвайте ми – бил съм ловджия. Знам по какъв начин става.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР