Facebook работи върху възможността за общ чат между Facebook Messenger,

...
Facebook работи върху възможността за общ чат между Facebook Messenger,
Коментари Харесай

Facebook събира Messenger, Instagram и WhatsApp

Facebook работи върху опцията за общ чат сред Фейсбук Messenger, Instagram и WhatsApp приложенията, оповестява The New York Times, цитира от HiComm.

``
реклама

Всяка от упоменатите услуги ще продължи да съществува като независимо приложение, само че съгласно Times Фейсбук ще преработи радикално информационната конструкция на трите приложения с концепцията хората, които да вземем за пример употребяват само Фейсбук, да могат да споделят с потребителите, употребяващи други възможности приложения от екосистемата на софтуерния колос. Нещо повече – всички „ апове “ ще употребяват криптиране от край до край. За момента обаче Фейсбук не оповестява съответна пускова дата на новата опция за връзка.

„ Искаме да създадем допустимо най-хубавото прекарване за хората, които си разменят съобщения; потребителите желаят процесът да се случва бързо, простичко, надеждно и поверително. “, споделя представителят на Фейсбук и продължава: „ Работим върху опцията всички наши артикули, които оферират замяна на известия да оферират криптиране от край до край, както и опцията да създадем по-лесно достигането на другари и членове на фамилията на териториите на цялата ни мрежа. “

Позволявайки на своите приложения да приказват свободно едно с друго Фейсбук се надява, че ще предложи на консуматори си още по-голяма ангажираност, задържайки ги в нейната екосистема. Анализатори допълват, че това е и метод за предложение на повече реклама на потребителите във времена, в които растежът на количеството потребители тече с по-бавни темпове.

Припомняме че Фейсбук е мрежата с най-вече консуматори по отношение на безусловно всички останали обществени медийни платформи и комбинирайки услугите на своите платформи би трябвало да ѝ помогне да се конкурира по-успешно с iMessage на Apple и услугите за известия на Гугъл.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР