Facebook и Instagram не работят в целия свят. Сривът е

...
Facebook и Instagram не работят в целия свят. Сривът е
Коментари Харесай

Глобален срив на Facebook и Instagram в целия свят

Facebook и Instagram не работят в целия свят. Сривът е цялостен и обществените мрежи действат с спирания, не се зареждат изображенията, няма опция за изпращане на известия, не може да се беседва. В някои страни тотално липсва достъпа до тези онлайн услуги. Вижда се единствено надписът Service Unavailable.

Проблемите започнаха в 16:30 часа наше време и не престават към сегашния миг. Първоначалните известия на разтревожените консуматори в началото дойдоха от Англия, Съединени американски щати, Полша Унгария и Бразилия. Засега няма никакви мнения от представители на фирмите и не се знае по кое време тъкмо казусът ще бъде отхвърлен.



Масов срив в работата на Фейсбук и Instagram бе закрепен и при започване на месец соктомври тази година. Тогава потребителите не можеха да влязат в своите сметки, имаше проблем със зареждането на изображенията.



Според постъпилите в последните минути данни, 44% от потребителите нямат достъп до Фейсбук, а 46% – до Instagram. Една трета от потребителите се оплакват от проблеми с логването – 33% при Фейсбук и 31% при Instagram. Останалите консуматори имат проблеми с мобилното приложение Фейсбук – към 21%, 22% за Instagram.

Предполага се, че е зародил проблем в сървърите на най-голямата обществена мрежа, само че това е напълно предварителна информация, която не е доказана.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР