Езикът на тялото, както и някои други психологически трикове, могат

...
Езикът на тялото, както и някои други психологически трикове, могат
Коментари Харесай

Ето 5 знака, че някой тайничко не ви харесва

Езикът на тялото, както и някои други психически трикове, могат да ви оказват помощ елементарно да видите скритите планове на индивида против вас. Вероятно всеки има най-малко по един „ другар “, който обаче не го харесва, а единствено се преструва. Ето 5 знака, че някой тайничко не ви харесва:

5. Посоката на краката
Когато разговаряте с някого надали поглеждате накъде са ориентирани ходилата му. Но в действителност е хубаво да го вършиме. Ако те са ориентирани към вас, то този човек в действителност ви харесва. Но в случай че не са, той крие антипатията си към вас.

4. Усмивката
Ако разговаряте с някого и той ви се усмихва, вие незабавно приемате, че този човек е благосклонен към вас и ви харесва. Но дали в действителност е по този начин? Разбира се, има и подправени усмивки. Ако усмивката на събеседника ви е същинска, тя ще е необятна и към очите му ще има бръчици. Но в случай че е единствено в региона на устата, то тя съвсем несъмнено е подправена.

3. Докосване на врата
Докосването на врата нормално значи, че индивидът насреща ви харесва.

2. Имитация на придвижванията
Ако вашият събеседник имитира неумишлено най-малко част от вашите придвижвания по време на диалог, то този човек в действителност ви харесва. Но в случай че той стои странично от вас, то това е знак, че скрито не ви харесва.

1. Дистанция
Дистанцията сред двама души постоянно е по-голяма от естественото, когато единият не харесва другия. Ако ваш другар стартира да съблюдава по-голяма отдалеченост сред вас, то това може да бъде сериозна причина да помислите дали този човек харесва вашата компания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР