Езеро Салантина: мястото, където гравитацията се изключва“ …На Земята има

...
Езеро Салантина: мястото, където гравитацията се изключва“ …На Земята има
Коментари Харесай

Езеро Салантина: мястото, където гравитацията се „изключва“

Езеро Салантина: мястото, където гравитацията се „ изключва “ …На Земята има доста удивителни места, чиито секрети не са разгадани от индивида. Анормалните процеси, протичащи там, не се поддават на законите на логиката и физиката.В Аржентина има една такава зона – езерото Салантина, където гравитацията от време на време просто се изключва. За страдание това събитие е рядко и безредно. Когато силата на гравитацията е „ изключена “, хората отскачат във въздуха на няколко метра, без значение къде са по това време – във водата или на плажа.

 Lake Salantina - Езеро Салантина: мястото, където гравитацията се „ изключва “
Хванати от незнайна мощ, те се издигат над земята на височина до 3 метра. Ако не се движат, тогава могат да стоят по този начин към 30-40 минути. При най-малкото придвижване безтегловността изчезва. Учените към момента не съумяват да намерят разумно пояснение на това събитие.Дейността на анормалната зона се опълчва на всякаква логичност. Продължителността на феномена варира от няколко секунди до половин час. Понякога, с цел да изчакат „ изключването на гравитацията “, хората стоят няколко седмици на брега, когато гравитацията изчезва няколко пъти дневно.
Все още няма публични изследвания на езерото и учените не могат да дадат прецизен отговор на въпроса за какво настава загубата на гравитация.Един от дребното откриватели – физикът Карлос Пенас, който непрекъснато следи зоната на гравитационните аномалии, твърди, че устройствата постоянно работят безпроблемно. Нищо не предвещава „ изключването “ й.Някои запалянковци организират опити на езерото независимо. Тези, които съумяват да станат очевидци на явлението настояват, че е „ доста ужасно и наподобява на плуване под вода “. В същото време гравитацията се „ включва “ доста гладко, тъй че кацанията са сполучливи.Четете още: Злощастният случай на група учени, пасажери във времетоОт 1997 година локални поданици и туристи виждат появяването на заоблени летящи обекти над езерото и наоколо до него. Те светят блестящо жълто и изхвърчат от водата или се гмуркат в нея. В аржентинските списания и медии са оповестени доста фотоси на тези НЛО.Някои откриватели директно свързват появяването на феномена „ безтегловност “ с активността на незнайни създания на дъното на езерото.Карлос Пенас споделя възприятията си от няколко случая на претърпяна безтегловност:„ Първият път се уплаших и нищо не разбрах. Издигнах се на метър и половина над водата и започнах да развявам ръце и да викам. Въздействието завърши бързо.Вторият път бях очевидец по какъв начин мъж и момиче, които се къпеха в езерото, бяха вдигнати във въздуха. След това започнах да извозвам доста време в наблюдения на езерото. За 20 години събрах повече от 100 доказателства за визити на Салантина от неидентифицирани летящи и плаващи обекти. Струва ми се, че тези две феномени са свързани.Колкото и да поддържам връзка с физици, никой не може да даде ясно пояснение. Следователно, човек би трябвало да се обърне към сферата на хипотезите, които мнозина считат за ненаучни. Успях да видя неведнъж НЛО и левитиращи хора със личните си очи. Освен това аз самият го усетих. Как да опиша чувството? Сякаш си във водата, само че си във въздуха и можеш да дишаш. Основното нещо е да не се движите, в противоположен случай въздействието върху вас ще спре.Какво да кажа? Това събитие се учи от университетски учени от няколко години, само че до момента не е обяснено. Кой знае какво може да провокира тази левитация над езерото? “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР