Ей, това във форумите са големи зевзеци. Така подхванаха Марешки

...
Ей, това във форумите са големи зевзеци. Така подхванаха Марешки
Коментари Харесай

И коалиция Неволя в най-древната професия

Ей, това във форумите са огромни зевзеци. Така подхванаха Марешки и Валерката, че устатници като тях не смогват да се отдумат за новата патриотична коалиция. Абе, оставете хората да я показват пред медиите, да кажат за какво е "на кардинална база ". А то като ги емнаха - от пушилка нищо се не види. Поиздуха ли я обаче новинарският вятър, всичко си идва по местата.

Какво скандално има в кардиналното обръщение на новото обединяване сред "Воля " и НФСБ, че "в миг на рецесия двете партии имаме доста общи цели - чакаме да получим поддръжка и да участваме в идващото ръководство "? Има ли рецесия? Има. Ами общи цели? И още по какъв начин. Струват ли си? Яко-о-о!

Общите цели също си ги бива. Повишаване на приходите на българите, насърчаването на бизнеса, понижаване на административната тежест, битката с монополите. Плюс безвъзмездни медикаменти за учениците и пенсионерите, което напряко сграбчва. А бонусът "недопускане на Движение за права и свободи още веднъж във властта " е просто главозамайващ.

И в този момент тези от форумите седнали да намират, че Валерката консумирал властта, Марешки бил нейна патерица, един - различен се посдърпвали на "глупак " и "проститутка ", пък в този момент щели да им кумуват от съветското посолство. Да, само че във всяко семейство има крамоли. Ето, зарязват егото, че да гонят "не дрязгите, а националният интерес ". И се надъхват не за преобръщане на статуквото, е да изчакат изборите "съвсем умерено и невъзмутимо ".

Остава въпросът дали са тръгнали да ги печелят като "трета политическа мощ ", или да мътят водата "в изгода на националния интерес "? А и за какво да не се пробват, откакто най-безспорно откритото за три десетилетия преход е, че всички политически марионетки са взаимно заменяеми. Колкото до някои грозни форумни гей-намеци, не ги одобряваме. Та в групата не е даже експартньорът Сидеров.

Разбира се, някои може да търсят и следващ гаф на Валерката, че до момента в който громи плажните нощни заведения, с този цирк гази локдауна на увеселителните заведения. Но пък Марешки компенсира с настояването за импорт на милион ваксини и да му дадат плана за държавните бензиностанции. Така българите щели да благоденстват, а страната да се трансформира "не в Тигъра на Балканите, а в Тигъра на Европа ". О, Тигре, Тигре, имаш ли пари...

Остава да гадаем кой ще е бъдещият гласоподавател на Валерката и Марешки. Политсоциолозите да кажат допустимо ли е да съществува подобен. Опитът демонстрира въпреки всичко, че постоянно има хора, които съществуват просто тъй като би трябвало да има всевъзможни. А и до изборите нови "принципни обединения " не са изключени. Може да са се плюли и ругали, но дума дупка не прави. Дори брачното ложе да не споделят, държавната хранилка чудеса прави. Така го разбираме ние патриотизма!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР