Евтиния: Коледните банкети – в Северна Македония, ето колко струва

...
Евтиния: Коледните банкети – в Северна Македония, ето колко струва
Коментари Харесай

Евтиния: Коледните банкети – в Северна Македония


Евтиния: Коледните банкети – в Северна Македония, ето какъв брой коства кувертът. Ресторантите и хотелите в Северна Македония за поредна година се оказаха огромен шлагер измежду благоевградчани за празнуване на коледно-новогодишните банкети, видя кореспондент на Pirinsko.com.
Най- настоящи измежду хората
са еднодневните екскурзии за ваучър до там, а цената на куверта варира сред 50 и 55 лева.  Програмата на еднодневните пътувания в Македония включва пътни, обяд, а от време на време даже и лотария с изненади. „ Забавленията са обезпечени “, споделя Ива Илиева, специалист по проведени пътувания и представител на благоевградската туроператорска компания България Арт Травел.
Тя добавя още, че с изключение на евтината цена,
другото, което впечатлява искащите да пътуват за прием в Северна Македония, е вкусната храна:

„ Туристите са привлечени от фамозните плескавици и хубавата македонска кухня. Които са и на много по-ниски цени. Две плескавици с гарнитура,
две кафета и две дребни бутилки
минерална вода, пържени картофи и две дребни ракии костват единствено 16 лв.. Сервитьорите одобряват даже български стоманени левчета. Предлаганите предложения за банкетите са на петстепенно меню, неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни питиета ”, споделя още Ива Илиева и споделя:
„ Хората избират да пътуват
до Северна Македония, където могат да се повеселят в една по – друга конюнктура. Освен всичко друго, предлаганите предложения за банкетите включват и жива музика, както и здравна застраховка за пътешестване в чужбина. Цените за един празничен обяд с пътешестване от Благоевград пък варират сред 50 и 55 лв., според от ресторанта и неговата раздалеченост от границата “, прецизира още тя.
Въпреки, че огромна част от жителите
на регионалния град одобряват коледните празници като фамилни и ще останат по традиция у дома, тези от тях, които ще пътуват, за Нова година някъде, също избират най-близката и евтина дестинация при съседите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР