Еврозоната, Шенген и съдебната реформа обсъдиха ГЕРБ с ПП-ДБ в

...
Еврозоната, Шенген и съдебната реформа обсъдиха ГЕРБ с ПП-ДБ в
Коментари Харесай

Заради Шенген: Кабинетът се решава в сряда?

Еврозоната, Шенген и правосъдната промяна разискаха ГЕРБ с ПП-ДБ в понеделник. „ Темата за ръководителя на Народно събрание не се разисква сега, тъй като тя е функционалност на този главен въпрос. Ако решим това уравнение, ще имаме решена задача за сряда. Това е методът за решение “. Това съобщи Росен Желязков след срещата сред ГЕРБ и ПП-ДБ в Народното събрание в понеделник, като загатна дали въпреки всичко има излаз от патовата обстановка със съставянето на държавно управление.

„ Времевият небосвод е обвързван най-много с заплащанията по Националния проект за възобновяване и резистентност, втория и третия транш и въпросът с еврозоната и Шенген, което би трябвало да се случи оптимално скоро. Съдебната промяна също е на масата “, сподели Желязков по отношение на възможната дълготрайност на 49-ия парламент.

Реклама

„ Обсъжданията бяха единствено за това каква е законодателната стратегия на тази сесия на Народното събрание. Обсъдихме листата от законопроекти, които ще сложим за разискване. Няма изненади. Не обсъждаме дали ще има държавно управление и какво би било то. Не е наша работа ”, сподели Николай Денков от ПП-ДБ.

В четвъртък ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ оповестиха, че ще излъчат преговорни екипи, с които да се схванат за законодателна рамка на 49-ото Народно събрание. Заедно ще внесат закони за правосъдната промяна, Шенген, Плана за възобновяване и резистентност, еврозоната и домашното принуждение.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР