Евросъюзът има абсолютно сбъркана позиция по отношение на миграцията и

...
Евросъюзът има абсолютно сбъркана позиция по отношение на миграцията и
Коментари Харесай

Соломон Паси: ЕС има сбъркана позиция по отношение на миграцията

" Евросъюзът има безусловно сбъркана позиция във връзка с миграцията и без огромен проект ще е некадърен да се оправи с притока на към милиард африканци през идващите 30 години. " Това сподели някогашният външен министър Соломон Паси в изявление за bTV.
Той акцентира, че диалози за Дъблинския правилник и за мигрантски квоти са безсмислени. Паси цитира позицията на Атлантическия клуб по проблема: да изнесем Европа към Африка, с цел да не внесем Африка в Европа. Той беше безапелационен, че има задоволително пари, с цел да може да се сложи акцент върху миграцията от юг.
" Европейски Съюз би трябвало да окуражи своите компании да изнесат своите производства в Африка и тези софтуерни центрове да се трансфорат в адаптационни центрове”, прикани Соломон Паси. Така задачата е в Европа да идват единствено тези, които дават отговор на европейските условия и които са наясно, че отиват на място, което е с друга просвета от тази, с която са привикнали.
" Европейска комисия е голяма институция, Екологичен потенциал е голяма институция, има пари, хора, ноу-хау, експертиза. Едно нещо липсва – липсват водачи и политическа воля ", безапелационен беше той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР