Европейците ще направят около 400 млн. пътувания и ще похарчат

...
Европейците ще направят около 400 млн. пътувания и ще похарчат
Коментари Харесай

Европейците ще направят около 400 млн. пътувания през късното лято

Европейците ще създадат към 400 млн. пътувания и ще похарчат към 200 милиарда евро през късното лято и от нас зависи дали ще можем да се включим в част от този туристически сезон. С това, което предлага Ананиев, единствено по един административен и забранителен път да вкара българските туристи по нашето Черноморие, идеята е обречена на крах. Това разяснява пред БНР евродепутатът Петър Витанов. 

По думтие му рекомендациите на Европейската комисия нямат правно обвързващ темперамент, само че с тях се вкарват правила за безвредно възобновяване на туристическата услуга.

Според него в България всичко се прави половинчато. „ Очаквам в общ европейски проект по-координирано и по-бързо взимане на решение и по-бързо отпадане на част от рестриктивните ограничения, свързани със свободата на напредване “.

„ Ако се забавим с предложенията за многогодишна финансова рамка, част от европейските стратегии ще останат без финансиране... В развой на приемане сме на към 3 милиарда евро. Една част от тях са от неусвоени средства, само че може да бъдат употребявани за възобновяване на здравните и обществените системи на страните членки, което беше глътка въздух, изключително при започване на Covid-кризата “, добави той.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР