Европейците са по-склонни да се доверят на Владимир Путин и

...
Европейците са по-склонни да се доверят на Владимир Путин и
Коментари Харесай

Европейците вярват повече на Путин и Си Дзинпин, отколкото на Тръмп

Европейците са по-склонни да се доверят на Владимир Путин и Си Дзинпин да създадат верните дейности във връзка с международните въпроси , в сравнение с президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, съгласно изследване показано от Мюнхенската конференция за сигурност, представено от " Евронюз ".

Междувременно болшинството от респондентите в множеството от седемте страни , изследвани от американския Pew Research Center, настояват, че имат доверие на Ангела Меркел и на Еманюел Макрон .

Но Мюнхенската конференция за сигурност, която разгласява констатациите, предизвести, че Европейският съюз е " изключително зле квалифициран " за това, което се разказва като " новата епоха на конкуренция на огромните сили ".

Германският канцлер Меркел , която бе принудена от вътрешни политически ветрове да се отдръпна от управлението на своята партия в края на предходната година, се оказва най-надеждна да взема верни решения измежду седем международни водачи .
 Меркел получава премията Фулбрайт за интернационално съгласие
Меркел получава премията Фулбрайт за интернационално съгласие

Тя въплъщава най-хубавото от водачеството във времена на безмилостни световни рецесии и провокации

Тя е следвана от Макрон, чиято известност спада след митингите на " жълтите жилетки ". И въпреки всичко и двамата са подкрепени от болшинството от респондентите във всяка изследвана страна - Канада, Франция, Германия, Япония, Съединени американски щати, Русия.

Интересното е, че респондентите във Франция и Германия избират да се доверят на водача на другата страна .

Въпреки това, до момента в който болшинството от американците имат доверие на двамата европейски водачи , френските и немските респонденти не следват тази взаимност по отношение на Тръмп.

Всъщност те е минимум евентуално да повярват, че американският президент Тръмп би работил вярно, като единствено 10% от германците и 9% от французите му имат вяра по някакъв метод .

Вместо това сред два и три пъти повече от тях считат , че Путин и Си Дзинпин ще вземат вярно решение във връзка с международните каузи .

Тръмп е и единственият водач , на който болшинството от жителите на страната му не се доверяват - 48% . На другия завършек на спектъра, 81% от руснаците се доверяват на техния водач .

Докладът беше оповестен преди конференцията за сигурност в Мюнхен , която се занимава с интернационалната политика за сигурност .
 НАТО приготвя защитата си в условия без нуклеарен контракт - ИНФ
НАТО приготвя защитата си в условия без нуклеарен контракт - ИНФ

Не има намерение да разполага нови ракети в Европа

Тазгодишното събитие, което стартира в петък, идва откакто и Съединени американски щати, и Русия оповестиха проектите си да се отдръпват от нуклеарния Договора ИНФ , и приканва за унищожаване на нуклеарни ракети с обсег от 500 до 5000 км от европейския район.

Волфганг Ишингер, ръководител на Мюнхенската конференция за сигурност, декларира в отчета, че " сред Съединените щати, Китай и Русия се развива нова епоха на конкуренция на огромните сили, съпроводена от прочут вакуум на водачите в това, което е известно като демократичен интернационален ред . "

Докладът предизвестява, че Европейският съюз е " изключително зле квалифициран " в тази нова област .
 Галъп: Хората губят доверие в международните водачи
Галъп: Хората губят доверие в международните водачи

Ангела Меркел резервира челно място в класацията за политиците
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР