Европейското подразделение на Tesla анонсира пазарното лансиране на нова модификация

...
Европейското подразделение на Tesla анонсира пазарното лансиране на нова модификация
Коментари Харесай

Tesla с нова версия на Model Y. Нови спортни седалки за Model S Plaid

Европейското поделение на Tesla анонсира пазарното лансиране на нова трансформация на хитовия за марката на континента Model Y, която дава обещание съществено преимущество във връзка с свободния пробег.

За новия Model Y LR RWD от Tesla разясняват, че дава обещание най-много пробег, който дава опция за придвижване през цялата седмица без нужда от зареждане и то на още по-достъпна цена.

От Tesla анонсират, че във версията си с 19-цолови Gemini джанти, Model Y LR RWD е в положение да предложи свободен пробег от 600 километра съгласно WLTP стандарта на замерване, оптималната скорост на придвижване от 217 км/ч, както и консумация на сила от едвам 14.9 kWh на 100 километра.

Новата трансформация на Model Y е налична за поръчка в Австрия, Чехия, Дания, Финландия, Германия, Белгия, Люксембург, Швейцария, Испания, Португалия, Норвегия, Швеция, Исландия, Италия, Гърция, Полша, Словения, Румъния и Унгария

Успоредно с новата версия на Model Y, Tesla анонсира и нови спортни седалки за рисковото осъществяване Plaid на Model S. За тях от американската компания споделят, че оферират усъвършенствана странична опора на тялото, модулна архитектура за спомагателен комфорт и опора, опция за контролиране в 12 посоки, затопляне и вентилация.




Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР