Европейският вицеампион по кикбокс за младежи Доброслав Радев заедно със

...
Европейският вицеампион по кикбокс за младежи Доброслав Радев заедно със
Коментари Харесай

Кметът на Дупница подари икона на кикбоксьор

Европейският вицеампион по кикбокс за младежи Доброслав Радев дружно със своят треньор Кирил Чакъров през днешния ден гостуваха на кмета на Дупница инженер Методи Чимев. Двамата споделиха усещания от шампионата на Стария континент, хазаин на който беше Македония.

" Категорията на Добри бе с най-вече състезатели – 17, като в нея бяха международни сили като Русия и Украйна. Бяхме подготвили чудесно Добри и в последна сметка стигна финала. Не желая да разясня съдийство, казахме каквото имаше да споделяме, за нас Добри си е европейски първенец ", разяснява Чакъров. " Конкуренцията бе жестока, само че пък в случай че те е боязън не вървиш. Бях сигурен, че ще взема орден, само че въпреки в този момент да не съумях да взема златото – другият път ще съумея ", безапелационен бе 17-годишният войник. Той бе награден с икона на Свeти Иван Рилски от кмета, който връчи плакет и на Чакъров. Младият играч на националният тим на България и дупнишкия " Патриот " изненада инженер Чимев като му подари шапка на обичаният му футболен тим " Ливърпул ". Радев даде и първият си подпис, разписвайки козирката на шапката.

" Ето това е мъжкото. Да не се оплакваш от съдии, да не търсиш аргументи, че не си станал европейски първенец. Това е огромният мъж, а Добри е към този момент пораснал като подобен. Следващата година те чакам още веднъж тук, с орден от Световното състезание ", обърна се към Радев градоначалникът. Той разгласи, че надареният ни национал ще получава ежемесечно стипендия, както международният първенец по Таекуон -до за младежи Александър Джорджев.

Милчо Максимов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР